Officebee.nl

Voor vragen kunt u ook terecht bij de FAQ

Waarom OfficeBee?

Van schaarste naar overschot

De markt van kantoorruimte is de afgelopen jaren sterk veranderd. De kredietcrisis heeft ervoor gezorgd dat veel kantoorruimte beschikbaar is in tegenstelling tot de jaren voor de crisis. Het heeft gezorgt voor een gekantelde markt, van schaarste naar overschot.

Minder behoefte aan grote metrages

Het overschot aan kantoorruimte zorgt voor lagere prijzen. Daarnaast is er minder behoefte aan grotere metrages en zijn kleinere kantoren meer in trek. Dit zorgt voor steeds meer full service bedrijfsverzamelgebouwen.

Kantoorruimte tot 250 m2

OfficeBee richt zich tot deze kantoorruimtes tot 250 m2. Pandeigenaren zijn door het overschot minder gebaat bij een traditionele bedrijfsmakelaar die veel meer waarde toevoegt bij schaarste.

Marketeer vs traditionele bedrijfsmakelaar

Panden dienen nu op de goede manier vermarkt te worden. U als eigenaar bent nu meer gebaat bij een marketeer. Deze zorgt dat uw vastgoed tussen al het bestaande aanbod zichtbaar en vindbaar is. Daarbij is het ook van belang dat uw pand een onderscheidende waarde heeft.

We helpen u om samen met u uw pand op de juiste manier onder de aancacht te brengen waardoor uw (leegstaande) kantoor volledig gaat renderen.

We gaan graag met u en uw kantoorpand aan de slag!